Tutki uskoa

Usko Jumalaan on turvallista luottamusta siihen, että ihmisen elämä ei ole pelkästään omien käsien varassa. Niin kuin lapsi turvautuu vanhempiinsa, ihminen voi turvautua Jumalaan.

Vaikka seurakuntaelämä on yhteisöllistä, usko itsessään on henkilökohtainen, sisäinen asia. Jokainen voi lähestyä Jumalaa niillä tavoilla, jotka ovat itselle läheisiä. Joku tahtoo tulla jumalanpalvelukseen tai kokoontua seurakunnan ryhmässä, toinen tuntee pyhän läsnäolon luonnossa tai yksinäisyydessä.

Tälle sivulle on koottu erilaisia linkkejä avuksi uskon tutkimiseen. Tutustu myös seurakunnan blogiin.

Nettikirkko

Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa toistaiseksi ainakin 18.12.2020 saakka. Jumalanpalvelukseen voi osallistua enintään 10 henkilöä. Jumalanpalvelukset lähetetään nettiradion kautta. Pääset lähetykseen seurakunnan etusivulla kuvien kohdalla olevien linkkien kautta.

Nettiradio

Paikallistv:n videolähetys

Linkkejä avuksi uskon tutkimiseen

Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi