Tutki uskoa

Usko Jumalaan on turvallista luottamusta siihen, että ihmisen elämä ei ole pelkästään omien käsien varassa. Niin kuin lapsi turvautuu vanhempiinsa, ihminen voi turvautua Jumalaan.

Vaikka seurakuntaelämä on yhteisöllistä, usko itsessään on henkilökohtainen, sisäinen asia. Jokainen voi lähestyä Jumalaa niillä tavoilla, jotka ovat itselle läheisiä. Joku tahtoo tulla jumalanpalvelukseen tai kokoontua seurakunnan ryhmässä, toinen tuntee pyhän läsnäolon luonnossa tai yksinäisyydessä.

Tälle sivulle on koottu erilaisia linkkejä avuksi uskon tutkimiseen. Tutustu myös seurakunnan blogiin.

Nettikirkko

Jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa toukokuun loppuun saakka. 1.6.2020 jumalanpalvelukseen voi osallistua enintään 50 henkilöä. Jumalanpalvelukset lähetetään nettiradion ja paikallistv:n kautta. Pääset lähetykseen alla olevien linkkien kautta.

Nettiradio (valitettavasti tällä hetkellä nettiradion toiminnassa on ongelmia)

Paikallistv:n videolähetys

Linkkejä avuksi uskon tutkimiseen

Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi