Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Diakoniatoimistossa asiakasvastaanotto ajanvarauksella. Diakoniatoimisto sijaitsee Haapaveden seurakuntakeskuksessa, käynti kirkkoherranviraston ovesta. Voit myös varata henkilökohtaisen ajan puhelimella tai sähköpostilla.

Älä jää yksin huolien kanssa. Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, sairaus, taloudelliset huolet tai mikä asia tahansa askarruttaa mieltäsi, voit kääntyä diakoniatyöntekijän puoleen. Myös palveleva puhelin ja perheneuvonta ovat käytössäsi. Kaikki palvelu on luottamuksellista. Diakoniatyön tehtävä on tukea ja auttaa sekä kulkea rinnalla elämän erilaisissa vaiheissa.

Diakonia järjestää erilaisia kerhoja ja ryhmiä. Tule mukaan tai osallistu myös vapaaehtoistyöhön. Lisätietoa diakonian kerhoista ja vapaaehtoistoiminnasta löydät Varttuneen väen sivulta.

Nuorempi ja vanhempi nainen istuvat penkillä hymyillen ja pitäen toisiaan kädestä, auttaen
Tähtelänkuja 5
86600  Haapavesi

Diakoania-asioissa yhteydenotot kirkkoherra Mauno Soroselle puh 044-3598516 Päivystys: toistaiseksi ei päivystystä 7.9.2022 alkaen.

Diakonissa
044 3598516 kirkkoherra Mauno Soronen