Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Diakoniatoimisto avoinna maanantaisin klo 9-11. Diakoniatoimisto sijaitsee Haapaveden seurakuntakeskuksessa, käynti kirkkoherranviraston ovesta. Voit myös varata henkilökohtaisen ajan puhelimella tai sähköpostilla.

Älä jää yksin huolien kanssa. Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, sairaus, taloudelliset huolet tai mikä asia tahansa askarruttaa mieltäsi, voit kääntyä diakoniatyöntekijän puoleen. Myös palveleva puhelin ja perheneuvonta ovat käytössäsi. Kaikki palvelu on luottamuksellista. Diakoniatyön tehtävä on tukea ja auttaa sekä kulkea rinnalla elämän erilaisissa vaiheissa.

Diakonia järjestää erilaisia kerhoja ja ryhmiä. Tule mukaan tai osallistu myös vapaaehtoistyöhön. Lisätietoa diakonian kerhoista ja vapaaehtoistoiminnasta löydät Varttuneen väen sivulta.

Nuorempi ja vanhempi nainen istuvat penkillä hymyillen ja pitäen toisiaan kädestä, auttaen
Tähtelänkuja 5
86600  Haapavesi

Päivystys maanantaisin klo 9–11 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Diakoniatoimisto sijaitsee Haapaveden seurakuntakeskuksessa, käynti kirkkoherranviraston ovesta.

Diakonissa, lähetyssihteeri
Tähtelänkuja 5