Nuoria viettämässä iltaa Arkissa

Nuorille

Nuorille suunnattu toiminta on tarkoitettu 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Haapaveden seurakunnan nuortentoiminta kutsuu sinut mukaan monenlaiseen toimintaan.

Nuortenillat

Arkissa torstaisin 19–21.
Voit tulla Arkkiin touhuamaan kaikenlaista: juttelemaan, hiljentymään, viettämään aikaa, pelaamaan biljardia tai pingistä, kuuntelemaan musiikkia, syödä tarjolla olevia eväitä ja pelata lautapelejä. Nuortenilta aloitetaan klo 19 pohdinnalla elämästä ja uskosta nuorten maailmassa. Pistämme tassuja ristiin, laulamme Nuoren seurakunnan laulukirjan lauluja ja vietämme elämän isojen kysymysten äärellä. Arkki on järven rannassa, osoitteessa Pappilantie 6. Tule messiin kuulemaan maailman paras sanoma. Illoista saat ripari- tai isoskoulutusmerkinnän.

Viikkotoimintaa syksyllä ja keväällä

• Torstaisin klo 10.45–12.15 seurakunnan koulupäivystys yläasteella
  • Torstaisin klo 19 nuortenilta Arkissa
  • Perjantaisin raamis klo 18.30 Arkissa
  • Perjantaisin klo 19.30–22 oloilta Arkissa
  • Sunnuntaisin jumalanpalvelus klo 10 kirkossa

Isostoiminta

Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Uusien isosten isoskoulutus sisältää kolme viikonloppua Hammasniemessä ja isoskortin täyttämisen. Jos olet käynyt isoskoulutuksen tai riparin muualla, olet silti erittäin lämpimästi tervetullut Haapavedenkin porukkaan!

Koulupäivystys

Nuorisotyöntekijät Lea ja Juho ovat vuorollaan oppilaiden ja opettajien käytettävänä torstaisin klo 10.45–12.15 yläkoulun aulassa. Ota rohkeasti yhteyttä olipa asiasi mikä tahansa!

Kummioppilas

Nuorilla on ikioma kummioppilas, Sila Panna Bangladeshista. Sila on koulussa Uzirpurin asuntolassa. Nuoret ovat sitoutuneet 360 euron vuosikannatukseen Lähetysyhdistys Kylväjälle, jonka kautta kummioppilas on järjestetty.

Tule rohkeasti juttelemaan

Aina on myös juttelumahdollisuus nuorisotyön työväen kanssa, eli tule turisemaan, jos jokin painaa mieltäsi tai vaikkapa meinaat haljeta ilosta. Sitäkin varten me täällä olemme.

Seuraa meitä somessa

haapavedenseurakuntanuoret