Päiväkerho

Seurakunnan päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia kerrallaan ja lapsi voi osallistua yhteen ryhmään. Lapsi voi aloittaa päiväkerhon syksyllä, kun on täyttänyt 3 vuotta. Ilmoittautuminen syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin on elokuussa, 8.-9.8.2023 klo 10-16, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana. 

Päiväkerhot toimivat Haapaveden seurakuntakeskuksessa seuraavasti:

  • ma klo 12.30–15.00
  • ti klo 9.30–12.00 

Seurakunnan päiväkerho on turvallinen paikka tutustua toisiin lapsiin ja opetella toimimaan ryhmässä. Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään omassa pikkukirkossamme, kuullaan Raamatun kertomuksia, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää. Seurataan ympäristöä sekä vuodenaikoja lapsille ominaisin tavoin. Samalla opitaan kiitollisuutta ja toisen kunnioittamista sekä Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista. 

Kerhomaksu on koko vuodelta 25€ ja toiselta saman perheen lapselta 10€. Kerhomaksu suoritetaan ensimmäisellä kerhokerralla ilmoittautumiskaavakkeen täytön yhteydessä lastenohjaajalle. Kerhomaksua ei palauteta.

 

Haapaveden seurakunnan päiväkerhotila lattian tasolta valokuvattuna
Päiväkerhotilan yksityiskohta askartelutuotoksia seinällä

Ota yhteyttä