Perhekerho

Seurakunnan perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksessa päiväkerhon tiloissa torstaisin klo 10–13. Aloitus to 16.1.2020.

Kerhoon voit tulla ja lähteä sieltä oman tilanteesi mukaan. Käynti kirkon pääovesta.

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä ja luoda ystävyyssuhteita.

Perhekerho kutsuu meitä pysähtymään hetkeksi ja jakamaan yhdessä arjen kysymyksiä. Kerhossa leikimme, opettelemme vuorovaikutustaitoja, askartelemme, hiljennymme ja vietämme satu- ja lauluhetkiä. Perhekerhon puolessavälissä on pieni hartaushetki, jonka jälkeen nautimme seurakuntasalissa tuoreista sämpylöistä, kahvista ja mehusta. Kahvimaksu on vapaaehtoinen.

Perhekerhoon ei ole ilmoittautumista vaan kaikki ovat tervetulleita.

Kirkollisista ilmoituksista voi tarkistaa onko jotain erityistä tai muutosta toiminnassa.

Päiväkerhotilan yksityiskohta eläintarroja seinällä

Lähetyssihteeri, lastenohjaaja