Hammasniemi

Varhaisnuorille

Kohtaamme ja touhuamme 6–14-vuotiaiden koululaisten kanssa liikunta-, peli-, kokki- ja monitoimikerhoissa sivukylillä ja keskustassa. Järjestämme myös leirejä, retkiä ja tapahtumia. Opetamme ja pidämme esillä ilosanomaa Taivaallisesta Isästämme ja Vapahtajastamme.

Haastamme varttuneita kerholaisia (13–14-v.) apuohjaajiksi kerhoihin itse oppimaan ja palvelemaan. Lisäksi kutsumme rippikoulun käyneitä nuoria palvelemaan seurakuntaamme kerhonohjaajina ja leirien isoina siskoina ja veljinä.

Varhaisnuorten kerhot ja leirit,

Haapaveden seurakunnan varhaisnuorten kerhot ovat päättyneet tältä keväältä 2021

Jos olet kiinnostunut kerhonohjauksesta, tule Arkkiin tiistaina 24.8 klo 15.20–16.30.
Voimme alustavasti puhua, mitä on kerhonpitäminen ja kenen kanssa voisit pitää kerhoa.
Ilmoittele Juholle (044 3598 533), oletko tulossa Arkkiin niin voin varataan tarpeeksi välipalaa. Muista laittaa tekstiin viestiin, kuka olet.

Kerhonohjaukseen kuuluu kerhonohjaajan peruskurssi, joka on pakollinen. Kurssi on Hammasniemessä 17–19.9. Kurssi on ilmainen.
Kerhonohjauksesta vastaa uusi nuorisotyönohjaaja Hannamari Kumpusalo, joka aloittaa työt 1.9.2021

Haluatko partiolaiseksi?

Seurakunta tukee Haapaveden Salopartio ry:n toimintaa ja on taustayhteisönä. Partion lippukunnan johtajalta Ville Vahelta saa lisätietoa toiminnasta, puh. 040 565 3458. Katso myös Salopartion Facebook-sivu: Haapaveden Salopartio ry.