Vapaaehtoistyö Haapaveden seurakunnassa

Haapaveden seurakunnassa vapaaehtoistyöntekijöitä toimii monenlaisissa tehtävissä. Mikä olisi sinulle mieluisinta? Pienet, mutta tärkeät tehtävät seurakunnassa ja ihmisten parissa odottavat tekijäänsä. Seurakunnan vapaaehtoistyössä on monia mahdollisuuksia rikastuttaa omaa ja muiden elämää.

Tarvitsemme työntekijöidemme rinnalle seurakuntalaisia osallistumaan erilaisiin kertaluonteisiin ja pidempiaikaisiin tehtäviin.

Vapaaehtoistehtäviä

Vapaaehtoiseksi jumalanpalveluksiin. Lue lisää seurakunnan jumalanpalveluksista ja vapaaehtoistoiminnasta.

Ystäviä yksinäisille sekä Palvelevan puhelimen päivystäjäksi. Lue lisää seurakunnan diakonian vapaaehtoistoiminnasta.

Talkooapua Kirkon Keiton järjestämiseen. Lue lisää Kirkon Keitosta.

Lastenkaitsija-apua perhekerhoon ja perhetapahtumiin. Lue lisää perhekerhosta.

Kuoroon laulajia. Lue lisää seurakunnan kuorotoiminnasta.

Yhteisvastuukerääjiä helmi-huhtikuussa. Ota yhteyttä: diakonissa Hannele Ollila, puh. 044 359 8513. tai Jari Lehto 044-3598 526

Tasaus-lipaskerääjiä lokakuussa. Tasaus on Suomen Lähetysseuran keräyskampanja. Ota yhteyttä: kappalainen Jari Lehto, puh. 044 359 8526.

Vapaaehtoiseksi keittiölle: esimerkiksi jumalanpalvelusryhmässä kahvin keittäjänä ja tarjoajana, äitienpäivälounaan talkoolaisena, munkkimarkkinoiden, juhannusmyyjäisten ja joulumyyjäisten leipomistalkoissa ja itse myyjäisissä erilaisissa tehtävissä. Kirkon keittoa valmistamaan tarvitaan ryhmiä talkoisiin, ruuanvalmistukseen, tarjoiluun ja astioiden tiskaukseen. Ota yhteyttä: emäntä Mirva Jantunen, puh. 045 111 5003.

Pienikin apu auttaa paljon. Itselle siitä saa hyvän mielen. Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoon!