Varttuneelle väelle

Diakonian kerhot ovat avoimia kaikille. Tule tutustumaan toimintaamme ja saamaan uusia ystäviä ja mukavaa tekemistä. 

Seurakunnassa on paljon tilaa myös erilaisille lahjoille ja auttaville käsille. Kiinnostaisiko sinua tulla ystäväksi tai Palvelevan puhelimen päivystäväksi? 

Kerhot ja ryhmät

Seurakuntakerho kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12 seurakuntakeskuksessa. Ohjelmassa hartaus, kahvit ja mukavaa tekemistä yhdessä. 

Näkö- ja kuulokerho KorSi kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin klo 12 seurakuntakeskuksessa. Täällä voit tavata vertaisiasi ja virkistyä mukavassa seurassa. 

Seurakuntakerho ja KorSi-kerhot kokoontuvat yhdessä kerran kuukaudessa tiistaisin seurakunnan kokoushuoneessa (ellei toisin mainita) Seurakuntakerho -nimikkeellä. Seuraavan kerrran 31.10.2023, huom. klo 13 srk-salissa yhdessä eläkeliiton kerhon kanssa (kahvi 3 e, arvontaa)

Yhteisöllinen ateria Kirkon Keitto kerran kuukaudessa pääsääntöisesti torstaisin klo 11–12 seurakuntasalissa seuraavan kerran 16.11.2023

Ystävänkammari kokoontuu joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla klo 12.00–13.30 vanhustentalon kerhohuoneessa Urheilutiellä. Kokoontuminen alkaa ruokailulla klo 11.30. Vapaaehtoiset ohjaajat järjestävät ohjelmaa ja keittävät kahvit.   

Sururyhmä kokoontuu syksyllä. Lähiomainen saa kutsun ja hänen toivotaan välittävän se muille omaisille. Sururyhmä aloittaa to 19.10.2023 klo 18. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Maijalle 0447001521

Katso diakonian tapahtumat ja kerhot Apua ja tukea -sivulta ja tule mukaan!

Vapaaehtoiseksi Ystävätoimintaan

Seurakunnan ystävätoiminnan kautta moni yksinäinen on saanut lähelle kuuntelijan ja lähimmäisen. Ystävä käy tapaamassa yksinäisiä, eri-ikäisiä ihmisiä tarjoten juttuseuraa ja kuunteluapua. Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Ystävätoimintaan? Ota yhteys diakoniatyöntekijöihin.

Vapaaehtoiseksi Palvelevaan puhelimeen

Haapaveden seurakunta hakee päivystäjiä Kirkon Palvelevaan puhelimeen. Kirkon keskusteluavun päivystäjät toimivat kuuntelijoina ja keskustelukumppaneina apua tarvitseville ihmisille. Tehtävään saa koulutuksen. Kiinnostuitko? Ota yhteys diakoniatyöntekijöihin.


Lisää vapaaehtoistoiminnasta voit lukea Vapaaehtoistyö Haapaveden seurakunnassa -sivulta

Vanhempi mies soittaa kanteletta kirkon alttarin vieressä

Ota yhteyttä

Diakonissa
044 3598516 kirkkoherra Mauno Soronen
Tähtelänkuja 5
86600 Haapavesi

lomalla heinäkuun