Kokoontumisrajoitukset koronapandemian aikana

1.3.2021 10.11

Kokoontumisrajoitukset

Koronarajoitukset

Pohjois-Pohjanmaalla on luovuttu yleisötapahtumien kokoontumisrajoituksista 1.6.2021 alkaen.

Tartuntatautilain mukaiset velvoitteet käsienpesun mahdollistamisesta, tartuntojen leviämistä estävistä toimintaohjeista sekä tilojen tehostetusta siivoamisesta ovat edelleen voimassa, vaikka kokoontumisrajoituksista luovutaan.

Jumalanpalvelus, hautajaiset, häät..

Kokoontumisrajoitusta ei ole. Huolehdimme käsihygienista, tarvittavasta väljyydestä ja maskien käytöstä yli 12-vuotiaille. Ohje koskee niin jumalanpalvelusta kuin kirkollisia toimituksia.

Kokoontumisrajoitukset ja turvavälivaatimukset eivät ole enää voimassa (23.6. alkaen). Maksisuositus on edellen vomassa julkisissa sisätiloissa.

Jumalanpalvelukseen voit osallistua joka sunnuntai netissä, nettiradion kautta: Nettiradion linkki: https://haapavedenseurakunta.fi
Jumalanpalvelukset striimataan harvakseltaan.  Konfirmaatiomessut 11.7. ja 18.7.2021 striimataan.

Lapset, nuoret ja rippikoulut

Aikuisille suunnattu avoin kokoontuminen ja erilaiset kerhot sekä kuorot ovat auki.

Lasten ja nuorten ryhmätoimintaa pidetään, mm. päiväkerho, kerhot, nuortenillat  viranomaisten suosituksia noudattaen.

Kaikki seurakunnan pitämät rippikoululeirit siirtyvät kesään. Rippikoulu suunnitellaan siten, että leirimuoto säilytetään.