Taloudellista tukea haettavissa

10.11.2020 12.33

Taloudellista tukea haettavissa

Korona-avustus

Haapaveden seurakunta on saanut Kirkkohallituksen kautta opetus- ja kulttuuriministeriön Korona-avustuksen, joka jaetaan diakoniatyön kautta. Avustus on tarkoitettu haapavetisille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea. Avustus on pääasiassa lahjakortteja ruokakauppaan.

Avustusta on käytettävissä rajallinen määrä, joten hakemuksen jättäminen ei välttämättä oikeuta avustuksen saamiseen.

Avustushakemuksia käsittelee diakoniaviranhaltijat sekä diakoniajohtokunta. Päätöksestä ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lähettämällä hakemuksen suostut siihen, että tietosi tallentuvat diakoniatyön asiakasrekisteriin.

Hakemus lähetetään osoitteeseen Haapaveden seurakunta/diakoniatyö, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi. Hakemus tulee olla diakoniatoimistossa ma 16.11.2020 mennessä. Lisätietoja hannele.ollila@evl.fi tai Hannele Ollila, p. 044 3598513.

Perustele hakemuksesi hyvin (ilman perusteluja tulleita hakemuksia ei käsitellä).

Jouluavustus 2020

Haapaveden seurakunta jakaa joulukuussa pieniä taloudellisia avustuksia. Avustukset ovat seurakunnan diakoniatyön ja yhteistyökumppaneiden lahjoittamia avustuksia sekä Kotimaanavun korona-keräyksen tuotto (Kotimaanavun avustus myönnetään koronaan liittyvin perustein). Avustukset on tarkoitettu haapavetisille.

Avustuksia on käytettävissä rajallinen määrä, joten hakemuksen jättäminen ei välttämättä oikeuta avustuksen saamiseen.

Perustele hakemuksesi (ilman perusteluja tulleita hakemuksia ei käsitellä).

Ohjeet avustuksen hakemiseen:

- Mitä avustusta haet, otsikoi: Korona-avustus tai Jouluavustus 2020

- Etunimi

- Sukunimi

- Puhelinnumero

- Sähköpostiosoite

- Lähiosoite

- Postinumero

- Postitoimipaikka

- Syntymäaika

- ammatti: työssä/työelämän ulkopuolella

- Puolison nimi