Uutislistaukseen

Talouspäällikön virka

Haapaveden seurakunnassa on haettavana

TALOUSPÄÄLLIKÖN virka.

Haapaveden seurakunnassa on n. 5300 jäsentä ja vakinaista henkilökuntaa 16.

Seurakunta sijaitsee Pyhäjokivarressa, Oulun hiippakunnassa. Haapaveden seurakunnan toiminta on aktiivista ja talous on tasapainossa. Haapaveden kaupungin elinkeinorakenne on monipuolinen. Lisätietoja löytyy seurakunnan kotisivuilta: www.haapavedenseurakunta.fi ja kaupungin kotisivuilta www.haapavesi.fi.

Talouspäällikkö vastaa seurakunnan talous-, kiinteistö- ja hautausmaahallinnosta sekä toimii mm. palkka-asiamiehenä, hallinnon kokousten sihteerinä ja oman alansa asioiden esittelijänä.

Viranhaltijalta edellytetään virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta vastaavaa virkaan soveltuvaa tutkintoa. Eduksi katsotaan perehtyneisyys seurakunnan tai julkisyhteisön talouteen ja hallintoon. Virkaan valittavan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Viran palkkaus on J20 hinnoitteluryhmän mukainen. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun virkasuhde alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus ja ansioluettelo todistusjäljennöksineen tulee lähettää osoitteella: Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi. Kuoreen merkintä "Talouspäällikkö" tai sähköpostiosoitteeseen mauno.soronen@evl.fi otsikolla "Talouspäällikkö".

Hakuaikaa on jatkettu ja se päättyy ke 31.5.2023 klo 16. Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta virkavalintaa tehtäessä.

Lisätietoja antavat talouspäällikkö Sirpa Salo, 044 7275515, sirpa.a.salo@evl.fi ja kirkkoherra Mauno Soronen, 044 3598516.

5.5.2023 12.06