SURURYHMÄ aloittaa ke 5.10

22.9.2022 09.00

Sururyhmä omaisensa tai läheisensä kuoleman kautta menettäneille.

Sinulle, joka olet menettänyt omaisesi tai läheisesi kuoleman kautta! Olet joutunut kohtaaman surun, ja sen mukana hämmennyksen. Monia kysymyksiä on saattanut nousta mieleesi. Haapaveden seurakunta tarjoaa mahdollisuuden osallistua sururyhmään ja käydä siinä läpi menetykseen liittyviä tunteita.

Sururyhmän aloitus 5.10.2022,  kokoontumisia arki-iltana 18 seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa/pienryhmähuoneessa (päiväkerhon ovesta). Ryhmä kokoontuu n. 5-10 kertaa.  Osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista tai seurakunta-aktiivisuutta. Lisätietoja papeilta tai kirkkoherranvirastosta. Ilmoittautumisia sururyhmään osallistumisesta otetaan vastaan kirkkoherranvirastossa (myös sähköpostilla voi ilmoittautua, ilmoitathan erityisruokavaliosta)