Diakonia

Diakonia on rinnalla kulkemista eri elämän tilanteissa, niin ilossa kuin surussa. Se on rohkaisua jaksamaan, toivon etsimistä, huolien jakamista ja niiden kantamista yhdessä. Työ on ohjaamista, kuuntelemista ja sielunhoitoa.

Kun tarvitset kuuntelijaa, keskustelua tai apua ongelmiisi, ota rohkeasti yhteyttä. Etsitään yhdessä ratkaisu eteenpäin.

Kerhotoiminta:

Seurakuntakerho n. joka toinen tiistai klo. 12 seurakuntakeskuksessa,

Näkökerho tiistaisin kerran kuukaudessa klo. 12 seurakuntakeskuksessa.  Kuulokerho tiistaisin kerran kuukaudessa klo. 12 seurakuntakeskuksessa,

Näkö ja kuulokerho yhdistynyt KorSi-kerhoksi  kerho kerran kuukaudessa

Sururyhmä kokoontumisista kyselyt diakoniatyöntekijöille!

Diakoniatoimistossa päivystys vain maanantaisin klo 9 - 11  Muina aikoina sopimuksen mukaan. Huom. ma 30.4. ei päivystystä, eikä ma 21.5. päivystystä

Kaikesta toiminnasta tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa keskiviikkoisin Haapavesi-lehdessä ja keskiviikkoisin Kalajokilaaksossa.

Eu-elintarvikkeita on tullut 11.4.2018, saatavissa aukioloaikoina ma 23.4.2018 klo 9-11, ma 4.5.2018 klo 9-11, tai sopimuksesta  soittamalla ja varaamalla diakoniatyöntekijöille.

Työntekijät:

Hannele Ollila, diakonissa

Aila Helander, diakonissa  , tavattavissa Haapavedellä parillisilla viikoilla

Mauno Soronen, kirkkoherra, diakoniatyöstä vastaava teologi

Sähköpostiosoitteet:

Auttamassa mukana:

Ystävätoiminta:

Seurakunnan ystävätoiminnan kautta moni yksinäinen on saanut lähelle kuuntelijan ja lähimmäisen. Ystävä käy tapaamassa yksinäisiä, eri-ikäisiä ihmisiä tarjoten juttuseuraa ja kuunteluapua. Ystävätoimintaan liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä diakoniatoimistoon

Perheasiain neuvottelukeskus, puh. (08) 425 990, Ylivieska.

Palveleva puhelin päivystää su – to klo. 18-01, pe – la klo. 18-03, puh. 01019-0071, voit soittaa nimettömänä.

Ystävänkammari  joka toinen keskiviikko, parittomilla viikoilla,  klo 12.30-14.00 vanhustentalon kerhohuoneessa Urheilutiellä, Ruokailun aloitamme klo 11.00

Diakoniatyöntekijät/papit käyvät onnittelukäynneillä 80, 85, 90 ja yli 90-vuotiaiden seurakunnan jäsenten luona!

Vuodesta 2018 alkaen: 70 vuotta ja 75 vuotta täyttäville  järjestetään  yhteiset syntymäpäivät: alustavasti sovittu juhlapäivä su 26.8.2018, kutsukirjeet tulevat postin kautta!

Vuodesta 2018 alkaen 75-vuotiaiden onnittelukäyntejä ei enää käydä. Mikäli kuiten toivotte että srk:asta käydään 70 ja/tai 75 vuotta täyttävän luona, olethan yhteydessä diakoniatyötekijöihin.