Haapaveden seurakunnassa on haettavana

SUNTION OSA-AIKAINEN (80 %) TOIMI

Tehtäviin kuuluvat suntion palvelutehtävät jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, osallistuminen hautaamiseen ja hautausmaan hoitoon sekä seurakunnan kiinteistöjen huoltoon.

Haemme työntekijää, jolla on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön työkokemus. Arvostamme sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, joustavuutta, vastuullista työotetta ja sitoutumista kirkon tehtävään.

Haapaveden seurakunnassa on kirkko ja seurakuntakeskus, siunauskappeli ja leirikeskus sekä nuorisotila Arkki.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa khra Mauno Soronen, 044-3598516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., talouspäällikkö Sirpa Salo, 044-7275515, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa to 15.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi, kuoreen merkintä ”suntio” tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kansainvälinen rukoushetki 18.1. klo 18

Ensi perjantaina 18.1. klo 18 järjestetään Haapaveden kirkossa kansainvälinen rukoushetki. Tilaisuus aloittaa kahdeksan päivää kestävän kristittyjen ykseyden ekumeenisen rukousviikon, jota vietetään kaikkialla maailmassa. Ekumeenisen rukousviikon teemana on tänä vuonna "Olkaa rehellisiä ja oikeudenmukaisia".  Kirkossa järjestettävän tilaisuuden järjestäjinä toimii Haapaveden ev-lut.seurakunnan lisäksi Suomi-Venäjä -seuran Haapaveden osasto.

Illan ohjelma koostuu musiikista ja  hiljaisesta, hieman toiminnallisesta rukouksesta sekä lyhyistä puheenvuoroista. Tilaisuuden tarkoituksena on rakentaa ystävyyttä yli kulttuuri- ja uskontorajojen sekä tutustuttaa maahanmuuttajia seurakunnan toimintaan ja paikalliseen väestöön. Kristittyjen ykseyden ekumeeninen rukousviikko kutsuu kristittyjä ja eri taustoista tulevia ihmisiä toimimaan keskinäisen kunnioittamisen, oikeudenmukaisuuden ja sovinnon puolesta. Rukoushetkessä käytetään suomen kielen lisäksi englannin, venäjän ja darin kieltä. Tilaisuuden lopussa on iltateetarjoilu. Tervetuloa!

KINKERIT 2019

Kinkerit aloittavat ti 15.1.2019. Kinkeripaikkoja eri kylillä 16.  Kinkerit alkavat kahvitarjoilulla klo 18.30. Kahvien aikana voi ostaa arpoja, arpojen tuotto yhteisvastuulle. Arpajaispalkintoja voi tuoda tullessaan, pienikin voitto on tervetullut!

Viimeiset kinkerit su 24.2. Kirkonkylällä.

Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan lasten ja nuorten koulutusta!

Joulumyyjäiset ja talkoot

Lähetystyön perinteiset joulumyyjäiset ovat 19.12. klo 17 seurakuntasalissa.
Tapahtuma alkaa kirkon puolella pienellä hartaudella ja infolla klo 16.50. Mukana myyjäisissä ovat myös nuorisotyö, kirkkokuoro, Salopartio, Uusheräys ja Kansanlähetys (Sakari Heinosen tukemiseksi).
Myyjäistuotteet maksetaan käteisellä. Ennakkovarauksia ei voi tehdä vaan tuotteet ostetaan paikanpäällä. Jos et itse pääse myyjäisiin niin pyydä ystävältä apua.

Myyjäistalkoot keittiöllä:
Ma 17.12. klo 9.00 alk. Teemme limppuja ja lanttulaatikkoa. Keitämme puuroa muihin laatikoihin.
Ti 18.12. klo 9.00 alk. Valmistamme porkkana- ja maksalaatikkoa
Ke 19.12. klo 8.30 Leivomme rieskaa ja pullaa
Käynti talkoisiin keittiön takaoven kautta.

Talkooapua kaivataan:
Pääsisitkö ja haluaisitko sinä mukaan auttamaan? Talkoissa on monenlaisia tehtäviä limpunteosta sokerin sirotteluun ja pakkaamiseen. Tule rohkeasti mukaan. Kokeneemmat talkoolaiset ja emäntä opastavat.
Myös kotona voi leipoa, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla talkoisiin. Esim. kuivakakkuja ja pipareita voi lahjoittaa myytäväksi.

Lisätietoja: puh. 044-3598 523 lähetyssihteeri, 045-1115 003 emäntä.

ISÄNPÄIVÄLOUNAAN tuotto oli 1259 euroa. Kiitos Mieluskylän diakoniatoimikunnalle suuresta avusta ja lahjoituksista!