Haapaveden seurakunnassa on haettavana

SUNTION OSA-AIKAINEN (80 %) TOIMI

Tehtäviin kuuluvat suntion palvelutehtävät jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, osallistuminen hautaamiseen ja hautausmaan hoitoon sekä seurakunnan kiinteistöjen huoltoon.

Haemme työntekijää, jolla on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön työkokemus. Arvostamme sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, joustavuutta, vastuullista työotetta ja sitoutumista kirkon tehtävään.

Haapaveden seurakunnassa on kirkko ja seurakuntakeskus, siunauskappeli ja leirikeskus sekä nuorisotila Arkki.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa khra Mauno Soronen, 044-3598516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., talouspäällikkö Sirpa Salo, 044-7275515, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa to 15.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi, kuoreen merkintä ”suntio” tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Mitä tehtäisiin ensi pyhänä?

Kirkossa on mielenkiintoista ja virkistävää ohjelmaa ensi sunnuntaina Marian päivänä 24.3. - etenkin naisille ja musiikista pitäville.

Päivä alkaa messulla klo 10 kirkossa, johon jokainen on lämpimästi tervetullut!
Messussa saarnaa Medialähetysjärjestö Sanansaattajien aluepäällikkö Arja Savuoja Oulusta. Jumalanpalveluksen jälkeen on seurakuntasalissa tarjolla kirkkokahvit ja pientä maksua vastaan keittolounas (7e), jonka jälkeen ohjelma jatkuu perhetyöryhmän suunnittelemana naistenpäivänä noin tunnin verran otsikolla "Keskeneräisenä täydellinen - armo arjessa." Naistenpäivän ohjelmassa on mukana aluepäällikkö Arja Savuoja ja Sansan vapaaehtoinen Anneli Hanski. Tilaisuus on maksuton. Keräämme vapaaehtoisen kolehdin Sansan työlle. Lopussa on mahdollisuus sielunhoitoon ja rukoukseen.

Seurakuntakeskuksen iltakonsertti "Das Marienleben" kuljettaa kuulijat musiikin siivin ehkä maailman kuuluisimman naisen, Neitsyn Marian, elämän tapahtumiin. Rainer Maria Rilken (1875-1926) runoihin Paul Hindemithin säveltämä laulusarja on hengellisen luonteensa lisäksi musiikillisesti näyttävä kokonaisuus. Konsertin tiedetään olevan sekä pianistille että sopraanolle erittäin vaativa lajissaan, ja sen vuoksi se on ehkä myös harvoin estradeilla. Konsertissa laulaa Annika Leino ja pianon ääressä taituroi Kirill Kozlovski. Konsertin ohjelman hinta on 10 euroa.

Tervetuloa virkistymään sanan, sakramentin ja musiikin siivin!

Konsertteja

Ti 19.3.2019 klo 19 veteraanilaulajien konsertti srk-keskuksessa, kahvia ja arpoja, tuotto yhteisvastuulle

Su 24.3.2019 Klo 18 Konsertti Das Marienleben, Annika Leino, laulu, Kiril Kozlovski, piano, ohjelma 10 e

Su 31.3. 2019 klo 19 Pietarilainen Konevitsa-mieskvartetin konsertti, ohjelma 12 e

To 11.4. klo 18 Yhteisvastuukonsertti Mäkirinteellä

Su 14.4.2019  klo 16 J.S. Bach Matteus-passio, liput 25e, perhelippu 60 e (lipputoimisto.fi)

NAISTENPÄIVÄ SU 24.3.2019

NAISTENPÄIVÄ SU 24.3.2019 Haapaveden seurakuntakeskuksesss

alkaen klo 10 messu kirkossa,

lounas (7 e) ja kirkkokahvit seurakuntasalissa, jonka jälkeen ohjelma jatkuu noin tunnin verran otsikolla

"Keskeneräisenä täydellinen - armo arjessa."

Mukana Medialähetysjärjestö Sanansaattajien eli Sansan aluepäällikkö Arja Savuoja ja Sansan vapaaehtoinen Anneli Hanski.

HAUTAUSMAAN KESÄTYÖNTEKIJÄ 2019 hakuaikaa 11.3. mennessä!

HAUTAUSMAAN KESÄTYÖNTEKIJÄ

Haapaveden seurakunnalla on haettavana 11.03.2019 mennessä kesätyöpaikkoja koululaisille ja opiskelijoille.

Kesätyö on seurakunnan eri kiinteistöillä ja hautausmailla tehtävää puutarhatyötä. Työtehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaus, kukkien istutus ja kastelu, rikkaruohojen kitkeminen ym. hautausmaa-, puutarha- ja kiinteistötyöt. Työ on osa-aikatyötä, 6 h/pv, työnkesto 1-1,5 kk. Edellytämme kesätyöntekijältä vähintään

17 v. ikää. Palkkaus työehtosopimuksen mukainen.

Hakemuslomakkeita on saatavana kirkkoherranvirastosta, jonne lomakkeet voi myös palauttaa tai postitse osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5 86600 HAAPAVESI. Kirjekuoreen merkintä ”kesätyö”.