Haapaveden seurakunnassa on haettavana

SUNTION OSA-AIKAINEN (80 %) TOIMI

Tehtäviin kuuluvat suntion palvelutehtävät jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, osallistuminen hautaamiseen ja hautausmaan hoitoon sekä seurakunnan kiinteistöjen huoltoon.

Haemme työntekijää, jolla on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön työkokemus. Arvostamme sosiaalisia taitoja, organisointikykyä, joustavuutta, vastuullista työotetta ja sitoutumista kirkon tehtävään.

Haapaveden seurakunnassa on kirkko ja seurakuntakeskus, siunauskappeli ja leirikeskus sekä nuorisotila Arkki.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 401 mukaan. Toimeen valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote. Työ alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Tiedusteluihin vastaa khra Mauno Soronen, 044-3598516, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., talouspäällikkö Sirpa Salo, 044-7275515, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa to 15.3.2018 klo 16 mennessä osoitteeseen Haapaveden seurakunta, Tähtelänkuja 5, 86600 Haapavesi, kuoreen merkintä ”suntio” tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Isänpäivälounas 11.11. KLO 11-13

SEURAKUNTASALISSA

Menu: lihamureke, kastike ja perunat, kukkakaali-parsakaaligratiini,
vihersalaatti meloneilla, salaatinkastike, punajuuri-omenasalaatti,
kotitekoista hiivaleipää,ruisleipä, juustoa ja maustekurkkua
Juomat: kotikalja, maito, mehu ja vesi
Jälkiruoka: tyrnikiisseli ja kermavaahto
kahvi/tee

Hinnat: 15 € (aikuinen), 5€ (4-12 -vuotias),
perhe 35€ (2 aikuista + 2 lasta 4-12 v.),
alle 4 v. ilmaiseksi

TERVETULOA! HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!

Järjestelyissä mukana: MIELUSKYLÄ

Tuotto lähetystyön hyväksi!

Lähetyspyhä ja muita lähetystyön tilaisuuuksia

SU 28.10  KLO 10 LÄHETYSPYHÄ: MESSU KIRKOSSA,  SAARNAA ALUEKOULUTTAJA  RIKU KORKEAMÄKI OULUN PIPLIA-SEURASTA
KIRKKOKAHVIT, JONKA JÄLKEEN LÄHETYSTILAISUUS.

MA 29.10 KLO 17 KANSAINVÄLINEN ILTA MYYRILÄSSÄ.  HETKI ITSELLE - AIHEENA SYKSYN MUISTOJA. TARJOILU! JÄRJ. YHTEISTYÖSSÄ SVS/HAAPAVEDEN OSASTON KANSSA.

KE 31.10. KLO 13-14 OMPELU- JA TURINASEURAT MYYRILÄSSÄ. AIHEENA NENÄPÄIVÄ, JOTA VIETETÄÄN SUOMESSA PE 9.11.

TERVETULOA MUKAAN!

Tervetuloa kuuntelemaan asiaa edunvalvontavaltakirjasta ti 13.11.

TI 13.11. KLO 12 Seurakuntakerho ja KorSi- kerho seurakuntasalissa. Paikalla SuomenSelän Osuuspankin lakimiehet, aiheena mm. Edunvalvontavaltakirja. Tilaisuudessa kerrotaan myös ajankohtaisista pankkiasioista. Tervetuloa kaikki asiasta kiinnostuneet.

Kuulutus seurakuntavaaleista

KUULUTUS SEURAKUNTAVAALEISTA

Haapaveden seurakunnassa toimitetaan 18.11.2018 seurakuntavaalit, joissa valitaan vuoden 2019 alusta alkavaksi nelivuotiskaudeksi 19 jäsentä kirkkovaltuustoon.

Vaalit toimitetaan Haapaveden kirkossa, osoite Tähtelänkuja 5, 18.11.2018 kello 11.00 – 20.00.

Äänioikeutettu 15.8.2018 tämän seurakunnan läsnä olevaksi merkitty ja 16 vuotta viimeistään 18.11.2018 täyttävä seurakunnan jäsen saa äänestää mainitussa äänestyspaikassa.

KATSO EHDOKKAAT TÄSTÄ

Seurakuntavaalista ja äänestyspaikasta löytyy tietoa myös seurakunnan kotisivuilta osoitteesta haapavedenseurakunta .fi sekä osoitteesta seurakuntavaalit.fi.

Haapavesi 01.10.2018

Haapaveden seurakunnan vaalilautakunnan puolesta